Mistä töistä opiskelijoille on eniten pääsyä?

Monet opiskelijat kokevat, että heidän on valittava korkeapalkkaisen työn ja kiinnostuksen kohteena olevan työn välillä. On kuitenkin monia työpaikkoja, joista maksetaan hyvin ja jotka tarjoavat mahdollisuuksia lähtötason opiskelijoille. Tässä on joitain eniten palkatuista työpaikoista lähtötason opiskelijoille.

Chattioperaattori työpaikat
Chattioperaattori työpaikat, rakastat ihmisten auttamista, osaat kirjoittaa nopeasti ja tarkasti, mutta inhoat puhelimessa puhumista, kotoa käsin suoritettava online-chat-työ kuulostaa täydelliseltä ratkaisulta.

Liikkeenjohdon konsultointi
Ylimmän johdon konsulttiyritykset tarjoavat 80 000 – 90 000 dollarin aloituspalkkoja lähtötason konsulteille. Konsulttiyritykset etsivät henkilöitä, jotka voivat ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia ja ajatella laatikoiden ulkopuolella.

Ohjelmistotuotanto
Ohjelmistotekniikka on yksi kysytyimmistä aloista nykyään. Aloitustason ohjelmistoinsinöörit voivat odottaa ansaitsevansa 85 000–95 000 dollarin aloituspalkan.

Apteekki
Farmaseuteilla on tärkeä rooli terveydenhuoltojärjestelmässä, ja he jakavat lääkkeitä ja neuvovat potilaita lääkkeiden oikeasta käytöstä. Apteekkien aloituspalkka on noin 75 000 dollaria.

Vakuutusmatemaattiset tieteet
Vakuutusmatemaattiset tieteet tutkivat riskejä ja epävarmuutta vakuutus- ja rahoitusalalla. Aktuaarit käyttävät taitojaan riskien arvioimiseen ja hallitsemiseen erilaisissa ympäristöissä. Vakuutusmatemaattisten tehtävien aloituspalkka on noin 60 000 dollaria.

Kuinka aloittaa korkeapalkkainen ura

Korkeapalkkaisen uran aloittaminen voi tuntua pelottavalta tehtävältä, mutta sen ei tarvitse olla. Voit tehdä muutaman tärkeän askeleen parantaaksesi mahdollisuuksiasi saada hyvin palkattu asema. Ota ensin aikaa tutkiaksesi korkeapalkkaisia ​​ammatteja, jotka vastaavat taitojasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Luo sitten ammattimainen ansioluettelo ja saatekirje, jotka auttavat sinua erottumaan kilpailijoista. Harjoittele lopuksi haastattelutaitojasi, jotta voit tehdä suuren vaikutuksen mahdollisiin työnantajiin. Ottamalla nämä askeleet olet matkalla kohti korkeapalkkaista uraa, jota olet aina halunnut.

Mitä taitoja tarvitaan korkeapalkkaisiin töihin

Nykypäivän taloudessa korkeapalkkaisen työn saaminen vaatii muutakin kuin vain korkeakoulututkinnon. Työnantajat etsivät yhä enemmän hakijoita, joilla on sekä kovia että pehmeitä taitoja. Kovat taidot ovat erityisiä teknisiä taitoja, jotka voidaan oppia koulutuksen tai koulutuksen kautta. Niihin voi kuulua tietyn ohjelmiston taito tai kyky käyttää tietyntyyppisiä koneita. Pehmeät taidot taas ovat henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät ihmisestä hyvän työntekijän.

Näitä voivat olla hyvät kommunikointitaidot, kyky työskennellä hyvin ryhmässä ja kyky käsitellä stressiä tehokkaasti. Saadakseen korkeapalkkaisen työn työnantajat haluavat nähdä todisteita molemmista taidoista. Siksi työnhakijoiden on tärkeää keskittyä sekä kovien että pehmeiden taitojensa kehittämiseen.

Johtopäätös

Joten jos etsit korkeapalkkaista uraa portin ulkopuolella, jokin näistä vaihtoehdoista saattaa sopia sinulle. Mutta muista, että menestyminen millä tahansa alalla vaatii kovaa työtä ja päättäväisyyttä. Aloita tekemällä tutkimus ja selvittämällä, mitä taitoja tarvitset haluamaasi työhön. Etsi sitten tapoja hioa näitä taitoja ja erottua kilpailijoista.